WFS persönlich! Abdel, Dominik und Heiko im Gespräch mit dem Vertrauenslehrer Herrn Meyering

15.07.11, 22:13:06 von wfstagesschule
Klasse: 9b, Datum: 08.07.2011
Fach: Deutsch, Deutschlehrerin: Frau Dordevic

Kommentare sind erwünscht!
Eine Anmeldung ist nicht erforderlich. Um einen Beitrag zu kommentieren, einfach auf den unteren Link "Kommentare" klicken: Name und Kommentar eingeben, auf "Vorschau anzeigen" klicken, den angezeigten Sicherheitscode eingeben und abschicken. Das war´s!

Download MP3 (2,6 MB)

Alle Kommentare RSS

1. Idol Birthdays sagt:
    A new year means another year of celebrating some of the most favorite birthdays. Which idols' birthdays launch off the special year? Visit for more public information.
  2. do my coursework for me cheap in UK sagt:
    There should be something motivational for players to perform well but since I am worried to do my coursework for me before time I could not suggest anything.
  3. best dissertation writing service online sagt:
    Such disputes are really miserable but your suggestion is very true.Let me get free from assignment online then I shall share my relevant reviews on it.
  4. James Bond grey Suit sagt:
    Thank you so much for sharing this article with us. I would like to say you that keep uploading more
  5. Café Racer Leather Jacket sagt:
    I am wondering if you were planning of publishing similar articles to this one. .Keep up the excellent posts!

Dein Kommentar

Du bist nicht eingeloggt. Wenn du dich anmeldest, musst du in Zukunft Name und E-Mail Adresse nicht mehr eingeben.